Skip Navigation
 
Costa Rica espresso
Costa Rica espresso

Prodaja kafe»Kosta Rika

Kosta Rika espresso kafa - u zrnu 500gr.

Korpa

Količina:
Moja korpa
Pakovanje 500gr. Cena:1064.00din
ŠtampajŠtampaj stranu
Kosta Rika se nalazi u Centralnoj Americi, izmedju Tihog okeana i Karipskog mora. Proizvodnja kafe počela je davne 1779 godine. Ovo je jedina zemlja na svetu koja je donela zakon (N19302-MAG,04.12.1989.) kojim se zabranjuje proizvodnja bilo koje druge vrste kafe osim arabike. Ova zemlja je takođe prva na svetu koja je ustavom zabranila vojsku.
Ova kafa je uzgajana na plantaži Tournon, koja se nalazi na planini u Tarrazu regionu u južnoj Kosta Rici. Oznaka SHB (strictly hard bean) znači da je uzgajana na nadmorskoj visini od 1200-1650 metara. Costa Rica Tarrazu se smatra jednom od najboljih kafa na svetu.

U ovoj espresso kafi, stvarno punog ukusa i slatkaste arome, pri sporijem ispijanju mogu se osetiti tonovi crne čokolade i lešnika.


Kosta Rika espresso kafa u zrnu je namenjena za profesionalnu upotrebu u hotelima, restoranima i kafeima, koji poseduju profesionalne espresso aparate sa mlinom za kafu. Specijalno prilagođeno pakovanje od 500g. učiniće da u vašem aparatu ne bude samo vrhunski kvalitetna već i uvek sveža espresso kafa.