Skip Navigation
 
Costa Rica espresso
Costa Rica espresso

Prodaja kafe»Nova Gvineja

Nova Gvineja-espresso kafa - u zrnu 500gr.

Korpa

Količina:
Moja korpa
Pakovanje 500gr. Cena:1193.00din
ŠtampajŠtampaj stranu
Papua Nova Gvineja je država u Okeaniji, locirana između Tihog okeana i Koralnog mora, severno od Australije.Papua je istočni deo ostrva Nova Gvineja,koje je drugo najveće ostrvo na svetu. Ova kafa se gaji u planinskom području na visini oko 1300 metara, na zemljištu vulkanskog porekla, bez upotebe pesticida. Planinski venci se prostiru čitavom dužinom ostrva, a guste kišne šume u nizijama, zbog čega se plantaže kafe nalaze samo na teško pristupačnim visoravnima. Papua Nova Gvineja je jedna od najslabije istraženih država i veruje se da postoji mnogo neotkrivenih biljaka i životinja u unutrašnjosti ove zemlje. U zemlji se koristi oko 850 jezika i većina stanovništva još uvek živi u domorodačkim društvima.

Egzotična kafa punog ukusa. Pored voćnih nota oseća se i ukus čokolade. Kako se espresso hladi do izražaja dolaze ukusi tropskog voća. Najlepše u ovoj kafi je snažan ukus koji ostaje dugo u ustima i posle ispijanja kafe.

Espresso kafa u zrnu vrhunskog kvaliteta (100% arabika )namenjena za profesionalnu upotrebu u hotelima, restoranima i kafeima,i svima ostalima koji poseduju profesionalne espresso aparate sa mlinom za kafu. Specijalno prilagođeno pakovanje od 500g. učiniće da u vašem aparatu ne bude samo vrhunski kvalitetna već i uvek sveža kafa.